ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun Başarılı Sporcuya Altın

BEYŞEHİR – Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Antalya’da düzenlenen Uluslararası Muaythai Avrupa Kupası’nda Türkiye’ye 51 kiloda ikincilik derecesi kazandıran Beyşehirli milli sporcu Kaan Mete..

Başkan Özaltun Başarılı Sporcuya Altın

BEYŞEHİR – Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Antalya’da düzenlenen Uluslararası Muaythai Avrupa Kupası’nda Türkiye’ye 51 kiloda ikincilik derecesi kazandıran Beyşehirli milli sporcu Kaan Mete Behlüloğlu, antrenörü Mustafa Üzümcü ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eti.
         3 gün süren ve 15 ülkeden çok sayıda sporcunun iştirak ettiği uluslararası turnuvada ilk kez giydiği milli formayla başarılı bir performans sergileyerek gümüş madalya elde eden Behlüloğlu’nu tebrik eden Belediye Başkanı Özaltun, “Kaan gibi çocuklarımız başarılı oldukça, bu diğer sporcularımıza da mutlaka sirayet edecektir. Beyşehirli çocuklarımız tekvando branşında başarı çıtasını giderek yükseltiyor. Beyşehir denilince artık bireysel sporlarda ilk akla gelen tekvando oluyor. Ama, Beyşehir olarak sadece tekvandoda değil diğer branşlarda da başarıların gelmeye başladığını görüyoruz. Bu bizleri çok sevindiriyor, gururlandırıyor. Biz bu başarıların artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.
        Başkan Özaltun’un sohbet ettiği Kaan Mete Behlüloğlu da, hedefinin zaman içerisinde daha büyük başarılar olduğunu söyledi.
         Muaythai antrenörü Üzümcü ise, Belediye Başkanı Özaltun’a kendilerini makamında kabul edip sporcusunu ödüllendirdiği için teşekkür ederek, “Beyşehir Belediyemiz bireysel sporlara ve bizlere daima destek veriyor. Verilen bu desteklerin de gelen bu başarılarda önemli etken olduğunu söylemek istiyorum” diye konuştu.
         Ziyaretin sonunda Başkan Özaltun milli sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi. Özaltun, Behlüloğlu ve antrenörüne günün anısına birer Beyşehir Belediyespor kaşkolu da hediye etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL