ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun ve Meclis Üyeleri Kitap Fuarında

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol,  Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu..

Başkan Özaltun ve Meclis Üyeleri Kitap Fuarında

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol,  Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Festival Meydanında kurulan 1. Beyşehir Göl Kitap Fuarı stantlarını tek tek gezdi. Kitap alışverişinde bulunan ve yazarlarla sohbet eden Başkan Özaltun ve Meclis üyeleri göle nazır bir bankta bir araya gelerek kitap okuma farkındalığı oluşturmak için aldıkları kitapları okudular.
            Kitapların insanlara kattığı değere vurgu yapan Başkan Özaltun“Kitap fuarını yapmadan önce Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk beyle bir araya gelerek bazı ilçelerde yapılan kitap fuarının Beyşehir’de de yapılması, vatandaşlarımıza güzel bir hizmet olacağı kanaatine vardık.  İlçemizde kitap fuarı ilk defa yapılıyor ve fuar Beyşehir’e ayrı bir değer katıyor.  Fuarda çocuklarımızın heyecanla kitap aldıklarını görmek, okuyacaklarını bilmek bizi mutlu ediyor. Okuyan bir nesil geleceği parlak ve ileri görüşlü bir birey olur dolayısıyla okunan her bir kitaba vesile olmak bizleri onure ediyor. ”dedi.
            Amaçlarının kitap okumaya dikkat çekmek çocuklara ve gençlere okul çağında kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu ifade eden Başkan Özaltun “Bugün meclis üyelerimiz ile birlikte çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak için kitap fuarımızı ziyaret ettik ve aldığımız kitapları okuduk. Yazarlarımız Fatih Mehmet Bali ve Nehir Aydın Gökduman hanımefendiye kitaplarımızı imzalattık. İki gündür şehrimiz de olan yazarlarımız Beyşehir’e ilk defa geldiklerini ve hayran kaldıklarını ifade ettiler. Yazarlarımız Beyşehir’in insanını, doğal güzelliklerini ve coğrafyasını ileride gerek şiir gerekse romanlarında konu alırlarsa bu bizi mutlu edecektir. Çünkü Beyşehir buna değer. 21 yazar ve şairimiz 11-30 Mayıs tarihleri arasında fuarda okuyucuları ve kitapseverlerle buluşacak. Fuar organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL