ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşçı Büyükşehir Yasasını anlatıyor.

           BEYŞEHİR – Köylerin sorunlarını yerinde dinleyerek, hem sohbet etmek hem de köylerin eksiklerini belirlemek için bu gezileri gerçekleştirdiklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı;..

Başkan Taşçı Büyükşehir Yasasını anlatıyor.

 

         BEYŞEHİR – Köylerin sorunlarını yerinde dinleyerek, hem sohbet etmek hem de köylerin eksiklerini belirlemek için bu gezileri gerçekleştirdiklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Hükümetimizin çıkarmış olduğu bir Büyükşehir yasası var. Artık köylerimiz de Beyşehir’in birer mahallesi olacak. Bu yasa bizim istediğimiz ve arzu ettiğimiz bir yasa idi. Yeni dönemde Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak hem ilçe merkezine hem de Belde ve Köylerimize çok daha büyük hizmetler yapabilecek güce sahip olacağız. Yasa 2014 yılında yürürlüğe girecek. Ancak; bugünden itibaren yasanın gereklerini işletmeye yetkiliyiz. Bu nedenle köylerimizde tam bütçe ile olmasa da, kısmen elimizden geldiği kadar hizmet vermeye çalışacağız” dedi.
          Ziyarette ayrıca yeni büyükşehir yasası ile nasıl bir görev dağılımının yapılacağı konularında da vatandaşlara bilgiler aktarıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL