ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı pazarcıların sorunlarını dinledi

                BEYŞEHİR – Beyşehir’de kurulan Salı pazarını ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı pazarcı esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Pazar ziyareti sırasında..

Başkan Taşcı pazarcıların sorunlarını dinledi

 

              BEYŞEHİR – Beyşehir’de kurulan Salı pazarını ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı pazarcı esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Pazar ziyareti sırasında pazarcı esnafı tarafından büyük ilgi ile karşılanan Başkan Taşcı bazı Pazar tezgahlarında da vatandaşlarla sohbet edip çay içti.
              Zaman zaman yaptıkları ziyaretlerle vatandaşların beklentilerini dinlediklerini kaydeden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Pazarcı esnafımızın sıkıntılı olduğu konuları biliyorduk. Bugün burada yerinde bizden isteklerini de dinledik. Zaten Pazar yeri konusunda yakın bir dönemde uygulamaya koyacağımız iyileştirme projemiz var. İnşallah en kısa sürede Pazar yerimizde ki sorunları çözeceğiz. Yapacağımız iyileştirme çalışmaları ile hem esnaflarımız, hem de Pazar yerine alışverişe gelen hemşehrilerimiz rahat edecekler” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL