ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı Yeşilyurt Sakinleri ile Buluştu

       BEYŞEHİR – Yeşilyurt Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Amirleri ile vatandaşların karşısına çıkan Başkan Taşcı mahalle sakinlerinin taleplerini..

Başkan Taşcı Yeşilyurt Sakinleri ile Buluştu

 

     BEYŞEHİR – Yeşilyurt Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Amirleri ile vatandaşların karşısına çıkan Başkan Taşcı mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, yapmış oldukları çalışmalar ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. 
      İlk olarak söz alan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Fikret Ercik Başkan İzzet Taşcı ve Belediye Çalışanlarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 
     Bundan böyle her Cuma Namazı sonrasında bir mahalle de vatandaşlarla buluşma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Taşcı, ilk olarak bunu Yeşilyurt’ta gerçekleştirmek istedik” dedi.
    Konuşmasının başında Beyşehir’e yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili genel bilgiler aktaran Başkan Taşcı; “Öncelikle bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız sizlere ve hanım kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İlk Mahalle toplantımızı burada yapıyoruz. Bizim için Yeşilyurt önemli bir bölge. İnşallah yapacağımız daha yoğun çalışmalarla Yeşilyurt’u ismi gibi yeşil bir alana dönüştüreceğiz. Bunları da sizlerin bizlere olan katkılarınızla birlikte yapacağız. Zaten bu toplantıları yapmamızda ki amacımız vatandaşlarımızın bizden beklentilerine yerinde cevap verebilmek” dedi.
    Beyşehir’in Turizm, Eğitim ve yol konusunda önemli bir adım attığını bunun neticesinde de ilçemizin büyük bir atılım gerçekleştireceğini kaydeden Başkan Taşcı; Tıpkiı Beyşehir gibi Yeşilyurt’ta bizim yapacağımız çalışmalarla birlikte en gözde yerleşim yerlerinden birisi olacak” dedi.
      Yeşilyurt’ta yapılan çalışmalarla ilgili de detaylı bilgiler aktaran Başkan Taşcı konuşmasının son bölümünde dualarınızı bizlerden eksik etmeyin. Sizlerin emanetini en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyorum. Tek bir amacımız var, bu görevimiz sona erdiğinde yaptığımız güzel işlerle anılabilmek ve yarın halkımızın yüzüne bakacak yüzümüzün olmasını sağlamak” dedi. Başkan Taşcı daha sonra vatandaşlardan gelen taleplerini tek tek dinleyerek notlar aldı.
      Programın ardından Hamidiye Mahallesi Muhtarı Fikret Ercik ve Yeşilyurt Cami Yaptırma Derneği Başkanı Halil Kader tarafından plaketler takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL