ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belde belediye başkanı , İlçe Belediye Başkanlığı’na talip oldu

    BEYŞEHİR-Beyşehir İlçesi’nde, belde belediye başkanı mevcut partisine ilçesinin belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu. Beyşehir’e bağlı Bayavşar Beldesi’nde AK Parti’den iki dönemdir belde belediye başkanı olarak görev..

Belde belediye başkanı , İlçe Belediye Başkanlığı’na talip oldu

 

 

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçesi’nde, belde belediye başkanı mevcut partisine ilçesinin belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Beyşehir’e bağlı Bayavşar Beldesi’nde AK Parti’den iki dönemdir belde belediye başkanı olarak görev yapan Yetkin, şimdi de Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Beyşehir İlçesi’nin Belediye Başkanlığını yapmaya talip oldu.

41 yaşındaki Yetkin AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı’na giderek doldurduğu Beyşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı formunu teslim etti.

Müracaatını yaptıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Yetkin, “Bu başvurumuzu Beyşehir’imize, partimize, memleketimize, şahsım ve aileme mübarek olması dua ve temennisiyle yapıyorum.”dedi.

“GÜZEL BİR YARIŞ OLACAK”

Neden ilçe belediye başkanlığı görevine talip olduğu konusunda bilgiler veren Yetkin, 2 dönemdir Bayavşar Belde Belediye Başkanlığı görevinde edindiği tecrübe ve birikimi Beyşehir geneline de yansıtmak istediğini vurguladı, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum; kendime ve partime olan güvenim, Beyşehir’e olan saygım nedeniyle bu göreve soyundum. İnşallah Rabbim bizi mahçup etmez”dedi.

Teşkilatta ve belediyecilik noktasında edindiği tecrübeyi Beyşehir’e en iyi şekilde yansıtacağına ve daha iyi hizmeti getireceğine inandığını aktaran Yetkin, “Hepsi değerli olan diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Onlar da bizim yakından tanıdığımız, sevdiğimiz bildiğimiz çok değerli arkadaşlarımız. Güzel bir yarış olacak. İnşallah bu yarış, Beyşehir’e faydalı ve kazançlı olur. Bunu da canı gönülden diliyorum.”dedi.

Halen yürüttüğü belde belediye başkanlığı görevi sürecinde beldesine hizmet ederken çok büyük zorluklar çektiğini ifade eden Yetkin, aday olup seçilmesi halinde başarılı bir ilçe belediye başkanı olacağına da yürekten inandığını kaydetti. Siyasetin gençleşmesi gerektiğini vurgulayan Yetkin, bunun kendilerinin yanısıra ilçenin de avantajına olduğunu vurgulayarak, “Beyşehir’in de zaten buna ihtiyacı var. Genç vekillerimiz, genç belediye başkanlarımız ile birlikte gençliğin önünün açılması Beyşehir için de çok önemli. İnşallah bu bir başlangıç olur. Her yönde, birimde ve platformda gençlerin önünün açılması bizim temennimizdir.”diye konuştu.

“HER ADAY ADAYINA AYNI MESAFEDEYİZ”

AK Parti İlçe Başkan   Yardımcı Hüseyin Zengin ise, Yetkin’in aday adaylığı müracaatının hayırlı olması dileğinde bulundu. Aday adaylığı sürecinde her isme aynı mesafede olacaklarını ve bu mesafeyi koruyacaklarını aktaran Zengin, “Ama adaylık açıklandıktan sonra hangi arkadaşımıza aday olursa onu da sırtımızda gezdiririz”diye konuştu. Zengin, Yetkin’in Beyşehir Belediye Başkanı aday adaylığına şu ana kadar müracaat eden ikinci isim olduğunu, 3-4 ismin daha başvuru yapmak için form aldığını ama henüz müracaatlarının olmadığını da dile getirirken, “Bizler de bugünlerde müracaatlarını yapmalarını bekliyoruz. Şu ana kadar aday adaylığı konusunda müracaat yapacağını duyduğumuz, ismi konuşulan 8-10 kişi var.”açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL