ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beldelerimiz ihya olacak”

  BEYŞEHİR- AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’in beldelerini ziyaret ederken, yeni hazırlanan büyükşehir belediye yasası hakkında bilgi verdi,“Çalışmanın belediyelerimiz için devrim niteliğinde bir yasa olacağına inanıyorum.”dedi. Adalet ve..

Beldelerimiz ihya olacak”

 

BEYŞEHİR- AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’in beldelerini ziyaret ederken, yeni hazırlanan büyükşehir belediye yasası hakkında bilgi verdi,“Çalışmanın belediyelerimiz için devrim niteliğinde bir yasa olacağına inanıyorum.”dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın yaptığı belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Söz konusu ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Musa Arat ve Mehmet Akif Göksu, Beyşehir’e bağlı Yenidoğan, Karaali, Sevindik, Emen ve Doğanbey Beldeleri’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde, ülke gündemi, yatırımlar ve parlamento çalışmaları hakkında vatandaşlar bilgilendirilirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

BEYŞEHİR’İN BELDELERİNE ZİYARET

Beyşehir programına AK Parti Konya Milletvekilleri ve il yönetiminin yanı sıra, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Savaş Yılmaz ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve belde teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gittikleri beldelerde vatandaşla bir araya gelen ve esnafı ziyaret eden AK Parti İl Teşkilatı Heyeti, beldelerinin ve kendilerinin istek ve sorunlarını dinledi, hükümetin yatırım ve çalışmalarını belde sakinleri ile paylaştı.

YASAYLA BELDELERİMİZ 10 KAT DAHA FAZLA HİZMET ALACAK

Beyşehir’in Doğanbey Beldesi’nde vatandaş ve esnafla bir araya gelen, burada vatandaşı dinleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, hazırlanan Büyükşehir Belediye Yasası çalışmaları konusunda vatandaşı bilgilendirdi. Yasayla birlikte 13 ilin daha büyükşehir statüsüne alınacağını, toplam büyükşehir belediyesi sayısının 16’dan 29’a çıkarılacağını belirten Mustafa Akış, yasa için taslak çalışmalarının İçişleri Bakanlığı’nca sürdürüldüğünü ve belli noktaya getirildiğini ifade etti. Taslağın bu ay Bakanlar Kurulu’nda ele alınarak tasarı olarak TBMM’ye sevk edileceğine inandığını söyleyen Akış, hazırlanan çalışmanın kesinlikle siyasi bir yasa olmadığını, siyasi bir anlayıştan kaynaklanmadığını belirtti. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

 “Hükümetimiz bir çalışma içinde, daha tamamlanmadı. Çalışmanın belediyelerimiz için devrim niteliğinde bir yasa olacağına inanıyorum. Söz konusu yasayla birlikte il sınırları içindeki tüm ilçe, belde ve köylerimiz, büyükşehir sınırı içine alınıyor, beldelerimizin belediye statüsü kaldırılıyor. Bunun yerine beldeler, ilçelerimizin birer mahalleleri haline gelecek ve bu değişiklikle ilçe ve beldelerimiz, tüm hizmetlerini büyükşehir belediyesinden daha hızlı, daha kaliteli ve çok daha fazla alacaklar. Dolayısıyla beldelerimiz ihya olacak”

10 YILDA BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI

Karaali Beldesi ziyaretinde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de İl Teşkilatı olarak beldeleri ziyaret ederek vatandaş ve esnafı dinlediklerini dile getirdi. Üzülmez; “Seçim zamanı değil, ancak bizler her zaman sizlerleyiz. Amacımız, sizleri dinlemek, sizlerle sohbet etmek ve varsa sıkıntılarınızı, taleplerinizi almaktır. AK Parti milletvekilleri ve teşkilatlarımız olarak her zaman yanınızda başımız dik olarak gezebiliyoruz. Çünkü iktidar olarak 10 yılda büyük yatırımları, önemli projeleri ve hayal denilen hizmetleri hayata geçirdik. Milletimizin bu güzel destek ve teveccühü devam ettikçe de tek amacımız halkımıza hizmet etmektir” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL