ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Personeli İftarda Buluştu

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun ’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa..

Belediye Personeli İftarda Buluştu

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun ’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır’da katıldı.
          Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar yemeği sonrası, alana kurulan çocuk oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar, mobil sahnede oynanan Nasrettin Hoca, Hacivat, Karagöz gibi tiyatro gösteriyle unutulmaz anlar yaşadılar. Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, çekilen kurayla 5 çocuğa da bisiklet hediye edildi.
            Ramazan Ayı’nın kardeşlik, bereket ve dayanışma iklimini paylaşmak için bir araya gelen belediye çalışanları, Meclis üyeleri, Muhtarlar ve aileleriyle aynı sofrada iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özaltun “Hepimizin Beyşehir’e hizmet etme heyecanını taşıyoruz. Sizlerin motivasyonu ne kadar yüksek olursa, bizlerin hizmet etme gücü de o kadara artar. Cenap-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Beyşehir’e hizmet edenlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Davetimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.”
         Çocuklara güzel bir anı kalsın düşüncesiyle farklı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başkan Özaltun “Çocuklarımız için oyun grupları getirerek burada güzel ailevi, eğlenceli bir ortam oluşturduk.  Gönüllerince eğlenen çocuklarımızı çeşitli hediyelerle de mutlu ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL