ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kayıp Kediye Belediye Anonsu

              BEYŞEHİR – 64 yaşındaki Ali Küçükakça, yavru kedinin 4 katlı apartmanın açık olan penceresinden atladığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını söyledi. Yaptığı tüm arama..

Kayıp Kediye Belediye Anonsu

 

            BEYŞEHİR – 64 yaşındaki Ali Küçükakça, yavru kedinin 4 katlı apartmanın açık olan penceresinden atladığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını söyledi. Yaptığı tüm arama çalışmalarında netice alamayınca çareyi Beyşehir Belediyesi’ne müracaat etmekte bulduğunu belirten hayvan sever adamın talebi üzerine kayıp kedi için hoparlörden iki kez anons yapıldı. Kayıp yavru kediyi görenlerin verilen telefon numarasına bildirilmesi istendi.
            Küçükakça, köyden şehir merkezine getirdiği yavru kedinin apartmanın 4’üncü katından atlamasıyla kayıplara karıştığını anlattı. Kedinin yaşadığını düşündüğünü ve yaptığı tüm arama çalışmalarına rağmen bulamadığını dile getiren Küçükakça, gören kişilerin olabileceği düşüncesiyle belediye hoparlöründen ilan ettirmeye karar verdiğini bildirdi. Hayvan sever kişi, kayıp kedisine kavuşacağı anı sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL