ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Seferberlik İlan Etti

BEYŞEHİR – Kar yağışıyla başlayan, gece gündüz durmadan çalışarak Beyşehir’in 67 mahallesinde tüm yolları açan Beyşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, Beyşehir halkının olumsuz koşullardan etkilenmemesi için büyük gayret gösteriyor.   ..

Belediye Seferberlik İlan Etti

BEYŞEHİR – Kar yağışıyla başlayan, gece gündüz durmadan çalışarak Beyşehir’in 67 mahallesinde tüm yolları açan Beyşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, Beyşehir halkının olumsuz koşullardan etkilenmemesi için büyük gayret gösteriyor.
      Hiçbir vatandaşın kar yağışı nedeniyle mağdur olmamasını istediklerini vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “ Kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçen karla mücadele ekiplerimiz ana arterlerden başlayarak, sokaklara kadar yoğun bir çalışma sergiledi.” dedi.
       Yağışın ardından gelinen noktada ciddi bir sıkıntı yaşanmadığının altını çizen Başkan Özaltun, küçük problemler dışında hiçbir sorunla karşılaşmamanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekti. Karla mücadele ekiplerinin yağışın durumuna göre 24 saat esası ile çalışmalarını devam ettireceğini belirten Başkan Özaltun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şehrimize son yılların en fazla karı yağdı. Biz temizledikçe yollar tekrar kapandı. 8 greyder 1 unimok, 7 lastikli kepçe ve 17 aparatlı kamyon ile yol açma tuzlama çalışmalarına devam ediyoruz. Personelimizin özveri çalışmalarıyla tüm mahallerimizin yollarını açtık. Kaldırımlarda, yol kenarlarında ve ara sokaklarda biriken kar yığınlarını kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herhangi bir mağduriyetin oluşmaması adına 200’e yakın personelimiz var gücüyle çalışıyor. Bazı kişiler bu durumu siyasi ranta çevirmeye çalışıyorlar. Bu durumlar siyasete malzeme edilemeyecek kadar hassas konulardır. Beyşehir’i bir yere götürmez. Gelen şikayetleri ve sorunları da kısa sürede çözüyoruz. Karın getirdiği güzelliklerin ve bereketin yanında sorunların yaşanmaması için tüm mahallerimiz de aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte dualarıyla en büyük destekçilerimiz olan halkımıza ve kar, soğuk, gece, gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL