ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Siyer-i Nebi Yarışması

          BEYŞEHİR – Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, liselerarası düzenlenecek yarışma ile ilgili bilgiler verdi. Altuğ, lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber..

Beyşehir’de Siyer-i Nebi Yarışması

          BEYŞEHİR – Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, liselerarası düzenlenecek yarışma ile ilgili bilgiler verdi. Altuğ, lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimizin hayatı hakkında daha hassas ve daha ayrıntılı bir edinilmesini sağlamak ve örnek bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini belirterek,”İyiyi ve güzeli kendine şiar edinmiş teşkilatımızın güzeli yaygınlaştırmasında Siyer-i Nebi yarışmasından istifade ederek mesajımızı en doğru ve etkili bir şekilde muhatap kitlemize ulaştırmayı hedefliyoruz.Sevgili Peygamber’imizin hayatının daha iyi öğrenilmesine yapılabilecek küçük bir katkıyı, en büyük bahtiyarlık kabul edenler bulunduğu müddetçe, Efendimiz hakkında daha birçok eser, program, yarışmalar düzenlenecektir. Siyer-i Nebi Yarışması yaparak, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler sevgili peygamberimizin (s.a.s) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz”
          Anadolu Gençlik Genel Merkez tarafından başlatılan ve tüm il ve ilçelerde düzenlenen yarışmalara büyük bir ilgi olduğunu  belirten Altuğ, “Siyer-i Nebi Yarışma başvuruları 11 Mart’ta başlamış olup  31 Mart  tarihine kadar devam edecektir. 5 Nisan 2014 tarihinde saat 13.30’da  Beyşehir merkezdeki dört okulumuzda  sınav yapılacaktır. 7,8,9 ve 10’uncuya  çeyrek altın, 11 ve 20’incileri sürpriz hediyeler ve yarıca mansiyon ödülleri verilecek.  Kayıtlar, Hacıarmağan Mahallesi Cuma Camii sok no 7 de bulunan dernek binamızda sürmektedir.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL