ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zeliha Ağrıs, milli takımda

        BEYŞEHİR – Konya’da yapılan seçme müsabakalarında birinci gelerek milli takım kadrosuna girmeyi başaran Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti.Konya’da, geçtiğimiz günlerde gençler kategorisinde yapılan..

Zeliha Ağrıs, milli takımda

        BEYŞEHİR – Konya’da yapılan seçme müsabakalarında birinci gelerek milli takım kadrosuna girmeyi başaran Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti.
Konya’da, geçtiğimiz günlerde gençler kategorisinde yapılan seçmelerde 59 kiloda ipi göğüsleyerek milli takıma seçilmeyi başaran Ağrıs, yaptığı açıklamada, “Seçme müsabakalarında iki maç yaptım ve finalde de 8-3 galip gelerek milli takım kadrosuna girmeyi başardım.Çok mutluyum”dedi.
Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi olan Ağrıs, milli sporcu olarak daha önce de Avrupa 3’üncülüğü, Balkan şampiyonluğu ve son olarak İsveç’teki uluslararası şampiyonada 2’incilik derecesi olduğunu anımsatarak, “Çin’de yapılacak şampiyonada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip kilomda dünya şampiyonluğuna ulaşıp, başarı çıtamı daha da yükseltmek istiyorum.Burada karşıma çıkabilecek muhtemel rakiplerimi bilmiyorum ve tanımıyorum, benim için kapalı kutu diyebilirim. Ama hedefim olan başarıyı yakalayabilmek içini elimden gelen gayreti göstereceğim. Beyşehir’de de idman çalışmalarımı hiç aksatmadım.Bugün başlayacak milli takım kampında da 20 gün boyunca milli sporcu olan arkadaşlarımla birlikte şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanacağız.”dedi.
          Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz  Çakır ise, Beyşehir’den yetişen milli sporcularından birisi olan Zeliha Ağrıs’ın,bugünden itibaren Ankara’daki milli takım kampına gireceğini belirterek, “Kamp döneminin ardından ise kendisi Mart ayında Çin’de yapılacak Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası’nda ter dökecek. Gençler kategoriesinde Beyşehir’den bir sporcumuz bulunuyor. Hem Türkiye’de hem uluslararası şampiyonalarda daha önceden de derece elde etti ve önemli başarıları var. Kendisinden oldukça ümitliyim, ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde bu şampiyonada da temsil edip madalya ile döneceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.”dedi.   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL