ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e İŞKUR Merkezi

         BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuyla ilgili müjdeyi verirken, Beyşehir’le birlikte Akşehir ilçelerine İŞKUR tarafından merkez açılacağını bildirdi.        Akış, açıklamasında, Beyşehir ve..

Beyşehir’e İŞKUR Merkezi

         BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuyla ilgili müjdeyi verirken, Beyşehir’le birlikte Akşehir ilçelerine İŞKUR tarafından merkez açılacağını bildirdi.
        Akış, açıklamasında, Beyşehir ve Akşehir ilçelerine İŞKUR Merkezi’nin açılması için tüm işlemlerin tamamlandığını ve bakan onayından da geçtiğini söyledi. 81 İl Müdürlüğüne ilave olarak 49 büyük ilçede hizmet merkezleri ile faaliyetlerine devam etmekte olan İŞKUR’un Türkiye genelinde 6 büyük ilçede daha yeni hizmet merkezi açacağını belirten Akış, bu 6 ilçeden 2’sinin Konya’nın Beyşehir ve Akşehir ilçeleri olduğunu söyledi.
         Konya merkezde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Ereğli ilçesinde ise hizmet merkezi şeklinde hizmetin yürütüldüğünü anımsatan Akış, Beyşehir ve Akşehir ilçelerinde de hizmet merkezlerinin açılmasıyla daha çok vatandaşın ayağına hizmetin götürülmüş olacağını belirtti. Akış, şunları kaydetti: “İşveren ve iş adayanlar, il müdürlüğüne gitmeden, il müdürlüğünde yapabildiği işlemleri bu merkezlerimizde yapabilme imkanına sahip olacaklar. Açılması planlanan merkezlerin ödeneklerinin ayrılıp  bina sorunlarının çözümlenmesinden sonra merkezlere bir şube müdürü, yeteri kadar şef, memur ve iş ve meslek danışmanı görev yapmak üzere görevlendirilme yapılacak. Açılacak İŞKUR merkezlerinin Beyşehir ve Akşehir ilçelerimize, Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda, desteklerini esirgemeyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ve Bakan Yardımcımız Halil Etyemez’e teşekkür  ediyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL