ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesi Bayrama Hazır

            BEYŞEHİR – Yapılan Bayram hazırlıkları ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız İzzet Taşcı, Ramazan Bayramı’nda halkımızın bayramı rahat bir ortamda geçirmesi için gerekli tüm..

Beyşehir Belediyesi Bayrama Hazır

 

          BEYŞEHİR – Yapılan Bayram hazırlıkları ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız İzzet Taşcı, Ramazan Bayramı’nda halkımızın bayramı rahat bir ortamda geçirmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
           Arefe günü icra edilecek olan mezar ziyaretleri için Çarşı Camii önünden ücretsiz olarak otobüslerin servis yapacağını hatırlatan Başkan Taşcı sözlerine şöyle devam etti; “Huzurlu bir şekilde geçen Ramazan Ayından sonra idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı nedeniyle Belediyemizin tüm ekipleri seferber olmuşlardır. Kentimizin tüm ana cadde ve sokakların genel temizlikleri bayram öncesinde yapılıyor. Zabıta Müdürlüğümüzce bayram öncesi alışveriş merkezleri sürekli denetim altında tutuldu. Bayram tatili nedeniyle Beyşehir’e gelecek ve kent dışına çıkacak vatandaşların huzurunu sağlamak için otogarda denetimleri artırdık. Halkımızın Bayram süresince ekmek ve yemek ihtiyaçlarını gidermek için her yıl olduğu gibi nöbetçi fırın ve lokanta uygulamasına devam edilecek. Bayramın 1. günü Besler, 2. günü Somuncu Baba, 3. günü de Beyşehir Ekmek Fabrikası nöbetçi fırın olarak faaliyet gösterecektir. Bayramın 1. ve 2. günü Efsane Restaurant nöbetçi lokanta olarak faaliyet gösterecektir. Öte yandan Bayram tatili süresince itfaiye ve cenaze hizmetlerinin yanı sıra su arıza ekipleri aralıksız görev yaparak vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak. Vatandaşlarımızın belediye ile ilgili istek ve şikâyetlerini bildirmek üzere Alo 153 hattımızı 24 saat süre ile arayabilirler” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL