ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesinden Köylere Hizmet

           BEYŞEHİR – Geçtiğimiz aylarda birim amirleri ile birlikte Beyşehir’de ki tüm köyleri gezerek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı İzzet Taşcı, köyler için..

Beyşehir Belediyesinden Köylere Hizmet

           BEYŞEHİR – Geçtiğimiz aylarda birim amirleri ile birlikte Beyşehir’de ki tüm köyleri gezerek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı İzzet Taşcı, köyler için hizmetin startını verdi.

            2014 Yılında yapılacak olan seçimlerle birlikte köyler için ödenek gelmeye başlayacağını söyleyen Başkan Taşcı; “Biz bugünden kendi imkanlarımızı kullanarak köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya başladık” dedi.

            Başkan Taşcı; Gelecek yıl İlçemizin birer mahallesi haline gelecek olan köylerimize şimdiden hizmet götürmeye başladıklarını belirterek, ayırım yapmadan köylerimize yönelik yatırım ve hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

 

            Köylerde tespit ettikleri eksiklerin giderilmesi adına yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak da bilgi veren Başkan Taşcı; “Köylerde ilk olarak en önemli çöp konteynırı sorunları vardı. Şuana kadar 100 adet çöp konteynırı dağıtımı yaptık. Bu sayıyı önümüzde ki günlerde daha da artıracağız. Köylerimizde çocuk oyun grubu ve oturma grubu eksikleri var. Bu konu ile ilgili olarak da köylerimizde çalışmalar başlattık. Her köyümüzde en az bir tane çocuk oyun grubu olacak. Öte yandan yollarda önemli eksiği olan köylerimiz vardı, biz bu ihtiyaca cevap vermek için iş makinelerimiz ile personelimizi de bu bölgelere sevk ettik. Ayrıca kilitli taş çalışmalarına da destek veriyoruz. Biz aynı tempoda hiçbir ayrım yapmaksızın vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL