ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir E.M.L. Üretiyor

        BEYŞEHİR – Beyşehir Orman işletme Müdürü Şanbaz ARIK, Endüstri Meslek Lisesi’nde ürettirdikleri kuş yuvalarının beklentilerini karşıladıklarını belirtti. Bu kuş yuvalarını Beyşehir civarındaki ormanlarda bulunan ağaçlara asılacağını..

Beyşehir E.M.L. Üretiyor

        BEYŞEHİR – Beyşehir Orman işletme Müdürü Şanbaz ARIK, Endüstri Meslek Lisesi’nde ürettirdikleri kuş yuvalarının beklentilerini karşıladıklarını belirtti. Bu kuş yuvalarını Beyşehir civarındaki ormanlarda bulunan ağaçlara asılacağını söyledi. Önümüzdeki yıllarda Endüstri meslek Lisesi’nde daha çok kuş yuvası ürettireceklerini ifade etti.
         Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi Bülent PAÇAL, öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun bir çalışması sonucu kuş yuvalarının üretimlerini bitirip teslimatlarını yaptıklarını belirtti. Ayrıca atölyelerinde ev mobilyaları, çalışma masaları, bahçe mobilyaları gibi her türlü ahşap işlerini yüksek kalite ile üretebileceklerini ifade etti.
         Teknik Müdür Yardımcısı Bayram KARIŞAN okulumuzun döner sermaye işletmesini çalıştırmak istediklerini belirtti. Bu manada atölyelerimizde imkanlarımız dahilinde yapılabilecek işleri en kaliteli ve standartlara uygun bir biçimde ürettiklerini ifade etti. Özellikler yerel bazda tüm özel ve resmi kurumların ihtiyaç duydukları metal, mobilya, bilgisayar, elektrik, makine ve giyim alanındaki tüm işlere talip olduklarını ifade etti.
        Okul Müdürü Selçuk AKGÜL, okulumuzda Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Metal Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri ve Giyim Üretim Teknolojileri olmak üzere 6 alanda eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Öğrencilere eğitim süreci içerisinde, atölyelerde piyasanın ihtiyacı olan ürünleri de imal ettirerek, onları kalifiye eleman olarak yetişmelerini sağladıklarını söyledi. Bu tür çalışmaların kurumlar arası iletişim ve dayanışmayı artırdığını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL