ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Göl Festivali İptal Edildi

          BEYŞEHİR-Meclis toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Uluslararası Beyşehir Göl Festivali ve doğalgaz konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.         ..

Beyşehir Göl Festivali İptal Edildi

          BEYŞEHİR-Meclis toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Uluslararası Beyşehir Göl Festivali ve doğalgaz konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
          Başkan Özaltun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “20-25 Ağustos 2014 tarihleri arasında Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’ni yapmayı planlıyorduk. Bu yılki festivali de çok farklı bir konsepte gerçekleştirmek istiyorduk; fakat bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Şuanda ülkemiz dışındaki bazı Müslüman ülkelerde kan, gözyaşı, zulüm var. Dolayısıyla şuanda Gazze’de çocuklar ve Müslümanlar ölürken, Beyşehir’de festival yapmamızın uygun olmayacağını düşündüğüm için bu konuyu meclis üyesi arkadaşlarımla paylaştım. Meclis üyesi arkadaşlarım da bu konuda çok duyarlı davrandılar; Allah hepsinden razı olsun. Onlarda dünyada Türk milletlerinde ve Müslüman ülkelerinde oynanan oyunlara ve zulme hep beraber karşı çıktıklarını ifade ettiler. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Temenni ediyorum ki, bebek, çocuk, anne demeden, insanlığa sığmayacak şekilde bütün masum insanları katleden İsrail’in bu zulmü biran evvel son bulsun.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL