ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü Polis Memurunu Yuttu

Beyşehir- İlçemizde , Beyşehir Gölü’ne yüzmek için giren polis memuru boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Huzur Timleri’nde görevli olan ve iznini Beyşehir’de geçiren 15..

Beyşehir Gölü Polis Memurunu Yuttu

Beyşehir- İlçemizde , Beyşehir Gölü’ne yüzmek için giren polis memuru boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Huzur Timleri’nde görevli olan ve iznini Beyşehir’de geçiren 15 yıllık polis memuru evli ve 3 çocuk babası Nurettin Şen (42), ailesi ve arkadaşlarıyla Beyşehir Gölü Karaburun Plajı’nda suya girdi.

Şen, gölde yüzerken görgü tanıklarının iddiasına göre kıyıya yakın mesafede bulunan, su içerisindeki şişme kaydırak üzerinden suya atladı. Yaklaşık 1 metre derinliği olduğu belirtilen suda gözlerden kaybolan Şen’i çevreden yetişenler hemen sudan kıyıya çıkardı. Plajda tesadüfen bulunan sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı Şen’e olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri de uzun süre suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Müdahaleye cevap veren Şen, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste doktorların yaklaşık 1 saat süren müdahalesine rağmen Şen, hayatını kaybetti. Şen’in eşi ve çocukları, yakınları acil serviste sinir krizleri geçirdi. Şen’in cenazesi, otopsi için hastane morguna alındı.

Ailesi, güvenlik güçlerine Şen’in yüzme bildiğini ve sudan çıkarıldığı bölgenin göbek hizasına geldiği bilgisini verirken, başını çarpması sonucu bilincini kaybetmiş olabileceğini söyledi. İzmir’de görevli polis memurunun Beyşehir ilçesine bağlı Eğirler Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL