ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir ligi ikinci sırada bitirdi

            BEYŞEHİR – Temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, lig maçlarının sona ermesinin ardından sezonu şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Karapınar Belediyespor’un 7 puan gerisinde 38 puanla ikinci..

Beyşehir ligi ikinci sırada bitirdi

 

          BEYŞEHİR – Temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, lig maçlarının sona ermesinin ardından sezonu şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Karapınar Belediyespor’un 7 puan gerisinde 38 puanla ikinci sırada tamamladı. Mavi-beyazlılar, bu sonuçla BAL umutlarını sürdürdü. Beyşehir’in yen  sezonda BAL’a yeniden dönüp dönemeyeceği,  oynayacağı play off maçlarının ardından belli olacak.
          Dün sezonun son maçında kümede kalma mücadelesi veren Selçukspor’a rakip olan Beyşehir Belediyespor, karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Beyşehir için formalite niteliği taşıyan karşılaşmada evsahibi ekip Beyşehir’i yenerek 3 puan kazandı ve puanını 24’e yükselterek ligde kalmayı başardı.
          Sezon sonunda grupta şampiyon olan Karapınar Belediyespor, direk olarak BAL’a yükselen takım oldu. Derespor ile İhsaniye G.Birliği ise bir alt kümeye düştü.
         Hafta sonunda oynanan ligin son maçında alınan diğer sonuçlar şöyle:
        Anadolu Ereğli 2-Kulu 2, İhsaniye G.Birliği 1-Kadınhanı Belediye 0, Muhasebe Gençler 2-Ereğli 1, Karapınar Belediye 3-Derespor 2

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL