ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Müftüsü göreve başladı

          BEYŞEHİR – Afyon’un Bolvadin İlçe Müftülüğü’nden Beyşehir’e atanan Müftü Erdoğan, Beyşehir’in uzun süredir hizmet ettiği Anadolu toprağı olduğunu belirterek, 1997 yılından bu yana Isparta-Afyon bölgesinde çalıştığını..

Beyşehir Müftüsü göreve başladı

 

        BEYŞEHİR – Afyon’un Bolvadin İlçe Müftülüğü’nden Beyşehir’e atanan Müftü Erdoğan, Beyşehir’in uzun süredir hizmet ettiği Anadolu toprağı olduğunu belirterek, 1997 yılından bu yana Isparta-Afyon bölgesinde çalıştığını vurguladı, “Şimdiye kadar ana yoldan geçip gittiğimiz Beyşehir’i yakinen görmek, tarihi zenginliğine tanık olmak, yemyeşil vadi, kıpkızıl Gülşen misali ve hele mavi gölü ile gönülleri okşayan güzelliklerine hayran kalmamak mümkün değildi.”dedi.

Böyle bir ilçede bundan böyle görev yapmanın ve Beyşehirliler’e hizmet etmenin sevinç ve bahtiyarlığını, manevi hazzını yaşayacağını dile getiren Erdoğan, maddi ve manevi zenginlikleri sinesinde barındıran Beyşehir’in beyliği çoktan hak ettiğini de dile getirdi. Müftü Erdoğan, Regaib Kandili münasebetiyle Beyşehir halkının ve tüm İslam dünyasının kandilini de tebrik ederken, “Bereket iklimi üç ayların adeta resmi geçit yaptığı rahmet mevsiminde, ilk karşıladığımız regaib kandilini tebrikle, öncelikle ailemiz, ilçemiz, necip milletimiz, devletimiz, dünya Müslümanları ve insanlık adına kurtuluşun, saadet ve barışa vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.”dedi.

HÜSEYİN ERDOĞAN KİMDİR?

Kayseri’nin Develi ilçesi nüfusuna kayıtlı. Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü’nden 1976 yılında mezun oldu. 40 yıla yakın meslekte görev yapıyor. 1980’den bu yana  ise müftülük görevi icra ediyor. İki defa, 10 yıla yakın Almanya’da da görev yaptı. 1997’den bu yana Isparta-Afyon bölgesinde çalıştı. Son olarak Afyon’un Bolvadin İlçe Müftülüğü görevini yürütüyordu. Beyşehir İlçe Müftüsü Mustafa Tekin’in Ankara’ya atanması üzerine bu göreve atandı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL