ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konya Şampiyonu Öğrencilerden Ziyaret

            BEYŞEHİR – Voleybol küçük erkekler kategorisinde Konya il birincisi olarak Türkiye bölge seçmelerine katılmaya hak kazanan Eşrefoğlu Ortaokulu takımı Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’ya..

Konya Şampiyonu Öğrencilerden Ziyaret

            BEYŞEHİR – Voleybol küçük erkekler kategorisinde Konya il birincisi olarak Türkiye bölge seçmelerine katılmaya hak kazanan Eşrefoğlu Ortaokulu takımı Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’ya kazandıkları kupayla birlikte ziyarete geldiler.
            Okul Müdürü Ahmet Karanfil ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet Özen ile birlikte Başkan Taşcı’yı ziyaret eden öğrenciler hedeflerinin Türkiye şampiyonu olmak olduğunu söylediler.
            Öğrencilerin elde ettikleri başarılarla gururlandıklarını söyleyen Başkan İzzet Taşcı; “Hepinizi kutluyorum. Beyşehir’in ismini sporda da duyurmaya başladık. İnanıyorum ki Türkiye şampiyonu olarak bizlere daha da büyük mutluluk yaşatacaksınız. Sizlerin elde ettiği bu başarı başka başarıları da beraberinde getireceğine inanıyorum. Okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, sporcu öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.
            Okul Müdürü Adnan Karanfil şampiyona boyunca Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’nın kendilerine büyük destek verdiğini belirterek teşekkür etti. Ziyaret toplu çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL