ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Ticaret Odası’ndan Teröre Lanet

Beyşehir – Son günlerde artan terör olayları ile birlikte her gün ülkeyi derin üzüntüye boğan şehit haberlerine ilişkin Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih GÜL yazılı bir açıklama yayınladı…

Beyşehir Ticaret Odası’ndan Teröre Lanet

Beyşehir – Son günlerde artan terör olayları ile birlikte her gün ülkeyi derin üzüntüye boğan şehit haberlerine ilişkin Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih GÜL yazılı bir açıklama yayınladı.

Ticaret Odası Başkanı Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari’nin Dağlıca Kırsalında ve Iğdır’ın Hasanhan köyü yakınlarında terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıları sert bir dille eleştirerek , ‘Kahraman vatan evlatlarımıza yapılan saldırıları şiddetle kınadı ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek’ dedi.

            Hakkari Dağlıca kırsalında terör örgütü mensuplarının kurduğu hain saldırıda şehit olan 16 kahraman Mehmetçiğimizin yasını yaşayamadan, bu kez Iğdır’ın Hasanhan Köyü yakınlarında Dilucu Sınır kapısında görevli polislerimizi götüren servis aracına yapılan saldırıda şuana kadar 14 polisimizin şehit olduğu haberinin Türk milletinin yüreklerini bir kez daha dağladığını belirten Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih GÜL, ‘Kardeşliğimize, birliğimize yapılan bu hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de teröre karşı tek vücut olarak durmaya devam edeceğiz. Biz bu vatanı şehitlerimizin kanlarıyla kazandık ve kanımızın son damlasına kadar da hiçbir güce böldürmeyeceğiz. Beyşehir Ticaret Odası olarak, saldırılarda şehit olan  kahraman vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz’ dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL