ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

        HÜYÜK-Hüyük ilçesinde bir otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı.        ..

Feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

 

      HÜYÜK-Hüyük ilçesinde bir otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı.
           Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Çelik yönetimindeki 42 B 6420 plakalı otomobil dün akşam saatlerinde Selki beldesinden Hüyük kent merkezi yönüne seyir halinde iken Mutlu beldesi girişinde kontrolden çıktı. Otomobil belde girişindeki cami önünde bulunan beton elektrik direğine çarparak 3 parçaya ayrıldı. 
           Feci kaza sonucu otomobilde bulunan Mehmet Yelten olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü Hüseyin Çelik ile araç içerisindeki diğer yaralılar Cüneyt İpek, Hüseyin Mercan ve Taner Sütcü ambulansla kaldırıldığı Hüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Çelik hayati tehlikesi nedeniyle Konya Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Yelten’in cenazesi savcı ve Jandarma’nın incelemelerinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. 
            Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL