ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir, Türkiye’nin incisi

            Samancı, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 27’inci danışma meclisi toplantısına katılmak üzere geldiği Beyşehir’de, yaptığı konuşmada, Beyşehir Gölü ve yapımı planlanan yeni..

Beyşehir, Türkiye’nin incisi

 

          Samancı, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 27’inci danışma meclisi toplantısına katılmak üzere geldiği Beyşehir’de, yaptığı konuşmada, Beyşehir Gölü ve yapımı planlanan yeni devlet hastanesi hizmet binası konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

            “BEYŞEHİR GÖLÜ’NDEN DAHA ÇOK YARARLANMAK İSTİYORUZ”

            Beyşehir’in gölüyle diğer yerlerden farklı olduğunu dile getiren Samancı, gölün bölgenin tabiatını da değiştirdiğine vurgu yaparak, “Gölün güzelliği hem insanımıza, hem de çevresine yansımakta. Biz de bunun kıymetini biliyoruz. Bunun şuurunu yapmış olduğumuz hizmetlerle Beyşehir’imize göstermiş olacağız.”dedi.

            Beyşehir Gölü’nün milli park olmasından dolayı yeterince faydalanılamadığını da belirten Samancı, şu ana kadar bazı imkanlardan yeterince yararlanamadıklarını söyledi. Buna rağmen Beyşehir Gölü’nden daha verimli yararlanma konusunda gayretlerinin sürdüğünü ifade eden Samancı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile de sürekli irtibat halinde olduklarını bildirdi.

            HASTANE YERİ İÇİN ORMAN TAHSİS KARARI ÇIKTI…

            Bakan Eroğlu ile yaptığı şifahi görüşmelerde Beyşehir Gölü’ne halkın daha farklı bir şekilde hizmetine sunulması noktasında çok büyük değerler vermekte olduğunu müşahade ettiklerini de belirten Samancı, şunları söyledi:

            “Bakanımız, bu konuda çalışmalar yapacağını, hatta benim yanımda genel müdürlerine telefon açarak talimatlar verdiğine şehit oldum. Bakanımızdan çok büyük destekler alacağımıza inanıyorum. Özellikle, kıyı şeridi konusunda. Tahkimat konusunu zaten belediye başkanlarımızla beraber takip ediyoruz. Bir de Beyşehir’e kazandırılacak hastanemizle ilgili olarak da orman tahsis kararı çıkmış durumda. Takip edilmesi gereke birkaç prosedür var. Onları da hızlandırmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Beyşehir’le ilgili projelerde milletvekili kardeşimiz Mustafa Akış kardeşimle beraber, hem ilçe teşkilatımızla, hem de belediye başkanımızla birlikte bir bütünlük ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Tüm gayret ve enerjimizi Beyşehir’e hizmet etme noktasında harcıyoruz. En iyi hizmetleri getirme noktasında da biz muktediriz, buna inanıyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL