ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Derslik İhtiyacı

              BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl yatırım programına dahil edilmek üzere, yeni okul hizmet binasının yanı sıra,..

Beyşehir’de Derslik İhtiyacı

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl yatırım programına dahil edilmek üzere, yeni okul hizmet binasının yanı sıra, bazı okullara ek bina tekliflerinin de olduğunu söyledi. Beyşehir’de yatırım tekliflerinin ilk sırasında ortaokulu ve pansiyonuyla birlikte 44 derslikli bir imam hatip lisesi binası, ikinci sırada ise kız meslek lisesi ek binası yapılmasını talep ettiklerini belirtti. Taşdelen, bunların yanı sıra farklı liselere ek bina, kapalı spor salonu, pansiyon gibi tekliflerinin de olduğunu söyledi.
            Siyasilerin ve bürokratların desteği ile yapımını talep ettikleri bu okul binalarının kısa sürede programa alınmasını ümit ettiklerini dile getiren Taşdelen, şunları kaydetti: “Önümüzdeki yıl itibariyle ilçemiz eğitim alanında inşallah bir şantiye alanı gibi olur. Bu konuda, kamuoyu ve siyasilerimizin desteğine büyük oranda ihtiyacımız var. Ayrıca, eğitime katkı konusunda yine imkanı olan hayır severlerimizin desteğini de bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL