ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Mali Hizmetler Çalıştayı

             BEYŞEHİR –  Konya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Mali Hizmetler Başkanlığı tarafından Anamas Konukevi’nde gerçekleştirilen 2 gün süreli ‘mali hizmetler çalıştayı’ sona erdi.     ..

Beyşehir’de Mali Hizmetler Çalıştayı

 

           BEYŞEHİR –  Konya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Mali Hizmetler Başkanlığı tarafından Anamas Konukevi’nde gerçekleştirilen 2 gün süreli ‘mali hizmetler çalıştayı’ sona erdi.      Çalıştaya Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Mali İşler Başkanı Halil Yıldırım, Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Hüseyin Kosat, Konya ve ilçelerindeki devlet hastanelerinin başhekim, mali ve idari hizmetler müdürleri ile müdür yardımcıları katılıyor.

            Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Bekerecioğlu, çalıştayla ilgili kameramıza açıklamada bulundu. Konya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nin üç yapılanmasından biri olan Mali Hizmetler Başkanlığı tarafından organize edilen Mali çalıştaya 23 hastanenin idari ve Mali hizmetler müdürleri ile bir kısım müdür yardımcıları ve başhekimleri olmak üzere yaklaşık 50 kişilik bir personelin iştirak ettiğini söyledi. Prof. Dr. Bekerecioğlu, “Burası güzel bir ortam.Konya merkezde yapmayı istiyorduk ama daha sonra güzel olan ilçelerimizde yapalım, oralardaki yerlerin güzelliklerini herkes görsün diye Beyşehir olarak bu çalıştay yerini seçtik. Çalıştay, güzel bir ortamda devam ediyor. İçerik olarak Mali hizmetler en önemli ayaklarımızdan biri” diye konuştu.

            Mali Hizmetler Başkanı Halil Yıldırım ise, genel sekreterliğin önemli hizmet alanlarından birisinin de mali konular olduğunu belirtti. 23 hastane kurumunda bulunan idari mali işler müdürleri ile mali konularda çalışan personelin çalıştay çerçevesinde Beyşehir’de buluştuğunu vurguladı.

Yıldırım, “Burada birbirleriyle kaynaşmalarını sağlıyoruz. Değişik alanlardan gelen arkadaşlar belki burada ilk kez beraber oldu. Bazı konuları burada çalıştay boyunca birbirleriyle paylaştılar. Biz de konular belirledik. Bu konularımızın özellikle Konya’nın ihtiyacı olan malzemeler ve diğer tüm satın alma işlemleri de değerlendirildi. Değerlendirilen bu alınan malzemelerin stoklanması, ekonomik olabilme adına stokların belli bir sınırı aşmaması, hususta ne gibi tedbirler alınacak, bu tür çalıştay konularını değerlendirdik. Mali olan bütün hususlar Beyşehir’de gündeme getirildi” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL