ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beraberlikte Rahmet Vardır

              BEYŞEHİR – Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo’su Memduh Boydak, beraberlikte rahmet bulunduğuna inandıklarını belirterek, “Başarılı olabilmek 4 esas üzerinde yoğunlaşıyor; inanç, ümit, azim..

Beraberlikte Rahmet Vardır

 

            BEYŞEHİR – Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo’su Memduh Boydak, beraberlikte rahmet bulunduğuna inandıklarını belirterek, “Başarılı olabilmek 4 esas üzerinde yoğunlaşıyor; inanç, ümit, azim ve kararlılık. Bunlara uyduğumuz zaman başarı kendiliğinden gelecektir.” dedi.

            Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği (BEYSİAD), Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo’su Memduh Boydak’ın bilgi ve birikimlerini aktardığı ‘Tecrübe Paylaşımı’ konferans düzenledi. 

            Programın açılış konuşmasını yapan BEYSİAD Başkanı Atila Almaz da Avrupa Birliği’yle uyum sürecinde gelişen sivil toplum anlayışında, küçük işletmeleri güçlü şekilde temsil edecek bir yapılanma ihtiyacı doğduğunu söyledi. Almaz, şöyle devam etti: “İş adamlarımızın gerek ulusal gerek uluslararası alanda duyabilecekleri bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak amacıyla konferanslar tertip ediyoruz.” dedi.

            Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo’su Memduh Boydak, konuşmasında, Türkiye’de, şirketlerin büyük çoğunluğunun aile şirketlerinden oluştuğunu, bunun avantajı ve dezavantajları olduğunu vurguladı. Boydak, “Avantajlarından biri hızlı karar verebilmek. Dezavantajı ise ortaklık kültürünün sindirilmesi. Biz şirketlerimizde kurumsallaşmanın ön şartı olarak ortaklık kültürünü koyuyoruz. Beraberlikte rahmet bulunduğuna inanıyoruz. Bu kültürün bazı temel şartları var. Aksi takdirde bu kültürün yerleşmesini bekleyemeyiz. Bunun en önemli şartı başkalarına saygı göstermenin, kendimize saygı göstermek olduğunu bilmemizdir.” diye konuştu.

            Başarılı olabilmenin 4 esas üzerinde yoğunlaştığını belirten Boydak, bunları şu şekilde sıraladı: ” İnanç, ümit, azim ve kararlılık. Bunlara uyduğumuz zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Tabi bir de bunlara ek olarak istişare ve müzakere konusu var. Bir konuyu çok iyi bilsek de istişare yapmamız gerekiyor. İstişare, hem riski hem de başarıyı paylaşma imkanı tanıyor. O zaman daha güzel işler ortaya çıkıyor. İstişarede ise dikkat etmemiz gereken en önemli nokta üslubumuzu doğru ayarlamak, söylediklerimizden daha önemli olan şey üslubumuzu doğru ayarlayabilmek.” ifadesini kullandı.

            Şirket olarak, sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini anlatan Boydak, bunun, işlerine bereket kattığını vurguladı. “Küreselleşen dünyada biz de değişmeliyiz.” ifadesini kullanan Boydak, değişimi zamanında koordine etmenin, iyi yönetmenin fiyatlara yansıdığını dile getirdi.

            Konferansın sonunda; BEYSİAD adına Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Boydak’a, Eşrefoğlu Köprüsü resmini, Başkan Taşçı ise Beyşehir’in Tarihi Eşrefoğlu Camii resimlerini hediye etti. Beyşehirli iş adamları, Memduh Boydak ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.

            Çevik Düğün Salonu’nda düzenlenen programa; Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Şelçuk Üniversitesi Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Sezgin, Turizm İşletmeciliği Yüksek okulu Md.Yrd. Yrd. Doç. Dr Erkan Akgöz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, BEYSİAD Başkanı Atila Almaz ve Beyşehirli iş adamları katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL