ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Mesleki Eğitimi Geliştirme Toplantısı Düzenlendi

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner, toplantıda yaptığı konuşmada, meslek liselerinin önemine dikkat çekerek, ülkemizin ve Beyşehir’in geleceği için okul ve sektör temsilcilerinin bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu toplantının Beyşehir’deki mesleki eğitimin..

Beyşehir’de Mesleki Eğitimi Geliştirme Toplantısı Düzenlendi

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner, toplantıda yaptığı konuşmada, meslek liselerinin önemine dikkat çekerek, ülkemizin ve Beyşehir’in geleceği için okul ve sektör temsilcilerinin bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu toplantının Beyşehir’deki mesleki eğitimin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını belirterek hayırlara vesile olmasını diledi.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz da; Meslek liselerinde bölge ihtiyaçlarına göre istişareler yapılarak alanlar açılması gerektiğine vurgu yaparak, sektör temsilcilerine, hep birlikte taşın altına elimizi koyarak mesleki eğitimin gelişimini sağlamalıyız. dedi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ise Beyşehir’de mesleki eğitime önem verildiğini, meslek liselerinin daha fazla öğrenci tarafından tercih edilmesi konusunda çalışmalar yapıldığına değinerek, bölge sektörüne yönelik mermercilik ve doğal gaz bölümlerinin açıldığını belirtti.

Toplantıda sektör temsilcileri ile mesleki eğitim konusunda alandaki uygulamalar ve sorunlarla ilgili istişareler yapıldı. 

Toplantıya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Konya Sanayi Odası Genel Sekreteri Sedat Taşkaza, Konya Esnaf Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ziya Yavuz, Beyşehir Ticaret Odası, Esnaf Sanatkarlar Odası temsilcileri, Huğlu ve Üzümlü silah üreticileri, meslek lisesi müdürleri ile sanayiciler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL