ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e 3 Hakim, 2 Savcı Atandı

              BEYŞEHİR – Adalet Bakanlığı, Hüyük Hükümet Konağı’nda faaliyetini sürdüren Hüyük İlçe Adliyesi’nin kapanmasına karar verdi. Hüyük Adliyesi’nde görevli bazı yargı mensuplarının büyük bölümü..

Beyşehir’e 3 Hakim, 2 Savcı Atandı

 

            BEYŞEHİR – Adalet Bakanlığı, Hüyük Hükümet Konağı’nda faaliyetini sürdüren Hüyük İlçe Adliyesi’nin kapanmasına karar verdi. Hüyük Adliyesi’nde görevli bazı yargı mensuplarının büyük bölümü Beyşehir’e atanırken, birleşme kararı çerçevesinde Beyşehir Adliyesi’ne taşınma çalışmaları da başladı. Hüyük Adliyesi’nin Beyşehir Adliyesi ile birleştirilmesi ile Hüyük Cumhuriyet Savcısı Metin Tokel Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı. Hüyük Adliyesi Hakimlerinden Sibel Tokel ve Arif Zengin de Beyşehir Hakimliklerine atandı. Hüyük Cumhuriyet Savcısı Güray Güçlü ise Van Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.
            Öte yandan, Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Beyşehir Adliyesi’nde de nöbet değişimleri yaşanmasına neden oldu. Halen geçici görevle başka bir ilde görevli olan Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Erhan Altun Pasinler Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Altun’un yerine Gökçeada Cumhuriyet Savcısı Mustafa Dağlı Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Gölköy Hakimi Duygu Yıldız da Beyşehir Hakimliği’ne atanan bir başka yargı mensubu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL