ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Sporcu Türkiye Şampiyonası’nda

            BEYŞEHİR-Murat Uzun Türkiye Büyükler-Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası 5-10 Mart 2012 tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak.             Ahi Evran Üniversitesi evsahipliğinde, Ahi Evran Spor Salonu’nda yapılacak şampiyonaya Beyşehir’den 63,5 kilo..

Beyşehirli Sporcu Türkiye Şampiyonası’nda

            BEYŞEHİR-Murat Uzun Türkiye Büyükler-Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası 5-10 Mart 2012 tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak.

            Ahi Evran Üniversitesi evsahipliğinde, Ahi Evran Spor Salonu’nda yapılacak şampiyonaya Beyşehir’den 63,5 kilo büyükler kategorisinde full contact branşında Recep Selvi katılacak. Selvi, şampiyonada Beyşehir Belediyespor Kulübü adına mücadele verecek.

            Kick Boks antrenörü Ömer Sevinç, yaptığı açıklamada, sporcusunun iki aydır sıkı bir şekilde şampiyonaya hazırlandığını belirterek, “Müsabakalar sonunda Konya’ya iyi bir derece yaparak dönmesini umut ediyoruz. Beyşehirli sporcumuza güveniyorum. Bu arada, Beyşehir Belediye Başkanımız İzzet Taşcı’ya da sporcumuz için verdiği maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL