ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

BGRT 21 yaşında

BEYŞEHİR – Kuruluşumuz BGRT Beyşehir Göl Radyo Televizyon A.Ş.’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle; T.C. BAŞBAKANLIK Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut kutlama mesajı yayımladı.         Karabulut mesajında: tarihi geçmişi..

BGRT 21 yaşında

BEYŞEHİR – Kuruluşumuz BGRT Beyşehir Göl Radyo Televizyon A.Ş.’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle; T.C. BAŞBAKANLIK Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut kutlama mesajı yayımladı. 
        Karabulut mesajında: tarihi geçmişi M.Ö. 3000’li yıllara kadar dayanan yazının icadından günümüze, toplum yaşamını etkileyen en önemli kitle iletişim araçlarından birisi olan televizyon, bireylerin sosyal, psikolojik, kültürel ve ekonomik davranışlarını etkileyip değiştirmekte, eğlendirmekte, bilgi vermekte, ürün ve hizmetleri tanıtmakta ve insanları eğitmektedir.
          Kitle iletişim teknolojisinin baş aktörü olan televizyon, aynı anda milyarlarca kişiye haber ve bilgi sunarak çeşitli konu ve olaylar hakkında toplumu bilgilendiren, toplumda belirli kanaatlerin yayılmasını sağlayarak, çeşitli görüşlerin ifade edilebilmesini ve kamuoyuna açıklanmasını olanak sağlayan ve bir anlamda toplumsal yaşamın hemen her alanında ağırlığını hissettiren bir araçtır. Türkiye’de 1990’lı yıllarla birlikte özel radyo ve televizyon kuruluşlarının yayına başlamasıyla radyo ve televizyonculuğun kurumsal yapısı ve ilişkileri de önemli değişikliklere uğramıştır.
          Bu anlamda, gerek doğal güzellikleri ve gerekse Selçuklu Sultanlarının güzide mekanlarından birisi olan Beyşehir’imizin, kamuoyuyla buluşması noktasında önemli bir işlevi yerine getiren BGRT Televizyonu’nun kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, başta şahsınız olmak üzere, emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim dedi.

                                             

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL