ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

BTO’dan İadei Ziyaret

         BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Vergi Haftası sebebiyle Beyşehir Vergi Dairesini ziyaret etti.        Beyşehir Vergi Dairesi Gelir Şefi Bayram Ali Yılmaz ziyaret nedeniyle memnuniyet..

BTO’dan İadei Ziyaret

 

       BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Vergi Haftası sebebiyle Beyşehir Vergi Dairesini ziyaret etti.
       Beyşehir Vergi Dairesi Gelir Şefi Bayram Ali Yılmaz ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduklarını ve Beyşehir’de kamu kurum, kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
        Ziyarette BTO Meclis Başkanı Ali Bilir,  verginin ülkenin devamlılığı için elzem olduğunu dile getirerek, kamusal ihtiyaçların karşılanması ve devletin daha iyi hizmet sunabilmesi için vergi gelirlerinin büyük önem taşıdığını belirtti ve Bayram Ali Yılmaz ve Vergi Dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladı.     
      BTO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül’ de Beyşehirli vergi mükelleflerine olan yaklaşımları ve işbirliğinden dolayı Beyşehir Vergi Dairesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek Gelir Şefi Bayram Ali Yılmaz ve Tüm vergi Dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladı.
      Ziyarette Beyşehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Bilir ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül’ün yanısıra,  Yönetim Kurulu Üyelerinden Deniz Öztulum ile Hakan Akay ve Gen. Sekreter Yrd. Uğur Tatlıcıoğlu hazır bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL