ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Büyükşehir’den 4 Bölgeye 14 Milyon Liralık Asfalt Plenti

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası hizmetlerin tüm bölgelere daha hızlı ve sağlıklı ulaşabilmesi için ilçelere asfalt plentleri kuruyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediyecilikte örnek bir şehir..

Büyükşehir’den 4 Bölgeye 14 Milyon Liralık Asfalt Plenti

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası hizmetlerin tüm bölgelere daha hızlı ve sağlıklı ulaşabilmesi için ilçelere asfalt plentleri kuruyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediyecilikte örnek bir şehir olan Konya’nın ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınması için çalıştıklarını belirterek, büyük bir alana yayılan yatırımları daha hızlı ve kaliteli gerçekleştirmek için bölge merkezleri kurduklarını vurguladı.
       Yoğun olarak gerçekleştirdikleri mahalle yolu ve ana cadde düzenleme çalışmalarında bölgelere hizmet verecek asfalt plentlerinin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Akyürek, öncelikle merkezdeki asfalt plenti sayısını 2’ye çıkardıklarını, ardından ilçelerde plent yapımına başladıklarını söyledi.
        İlk olarak Ereğli ve Beyşehir İlçelerine kurdukları asfalt plentlerinin hizmete başladığını kaydeden Başkan Akyürek, Cihanbeyli ve Akşehir’de ise kurulumun yapıldığını, buradaki plentlerin de kısa sürede işletmeye alınacağını ifade etti. Asfalt plentlerinin, hizmetin yerinde yapılması ve doğrudan bölgelere hizmet vermeleri açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, her biri saatte 240 ton kapasiteli olan ve 14 milyon liraya mal olan plentlerin hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL