ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çoban köy ortasında vurularak öldürüldü

  BEYŞEHİR – Olay, ilçeye bağlı Damlapınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Damlapınar köyünde çobanlık yapan evli ve 2 çocuk babası Halil Aka (32), tartıştığı kişi tarafından av tüfeğiyle..

Çoban köy ortasında vurularak öldürüldü

 

BEYŞEHİR – Olay, ilçeye bağlı Damlapınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Damlapınar köyünde çobanlık yapan evli ve 2 çocuk babası Halil Aka (32), tartıştığı kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı. Köy ortasında  kasığından vurulan ve aşırı kan kaybeden Aka, yakınları tarafından özel bir araçla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aka, doktorlar tarafından uzun süre devam eden kalp masajı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aka’nın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Acil serviste ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Aka’nın fenalık geçiren kardeşi, “Kurtar beni abi dedi ama kurtaramadım” diyerek feryat ederken, yakınları da kendini yerden yere attı.

Jandarma, cinayet zanlısı olarak aynı köyde cambazlık yaptığı öğrenilen ve olayın ardından firar eden Mustafa G’yi saklandığı evinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız av tüfeğinin de zanlının ikinci ev olarak kullandığı evde gizlenmiş olarak bulunduğu öğrenildi. Av tüfeğinden çıkan domuz kurşunuyla hayatını yitirdiği belirlenen Aka’nın, zanlı ile arasında geçmişten yaylada sınır anlaşmazlığı yüzünden oluşan bir husumet olduğu, cinayetin bundan dolayı işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL