ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çalınan Midibüsü Bulundu

             BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Akçabelen beldesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından garajda park halinde iken çalınan  42 B 8874 plakalı yolcu midibüsünün..

Çalınan Midibüsü Bulundu

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Akçabelen beldesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından garajda park halinde iken çalınan  42 B 8874 plakalı yolcu midibüsünün Seydişehir ilçesine bağlı Gevrekli beldesi girişinde yol kenarına terk edilmiş vaziyette bulunduğu öğrenildi. Jandarma tarafından terk edilmiş vaziyette bulunan yolcu midibüsü yapılan incelemenin ardından Akçabelen Belediyesi’ne teslim edildi.
           30 Ocak günü, Akçabelen Belde Belediyesi’ne pencere camını kırarak giren 2 ya da 3 kişi olduğu tahmin edilen kişiler, muhasebe servisindeki kuruma ait çek koçanını aldıktan sonra duvarda asılı olan anahtarla garajda park halindeki 18 kişi yolcu kapasiteli midibüsü çalıştırıp daha sonra adresten uzaklaşarak kayıplara karışmıştı.  Jandarma, olayın ardından hırsızlık olaylı ile ilgili çalışma başlatmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL