ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çamlık Hayvancılık Merkezi Oluyor

  BEYŞEHİR – Çamlık Beldesi hazırlanan projenin hayata geçirilmesi ile süt inekçiliğinin merkezi haline geliyor. Çamlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin bölgede süt inekçiliğinin geliştirilip yaygınlaştırılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü’ne..

Çamlık Hayvancılık Merkezi Oluyor

 

BEYŞEHİR – Çamlık Beldesi hazırlanan projenin hayata geçirilmesi ile süt inekçiliğinin merkezi haline geliyor. Çamlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin bölgede süt inekçiliğinin geliştirilip yaygınlaştırılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü’ne yaptığı proje başvurusunun kabul edilmesinin ardından tahsis edilen 204 gebe inek, hak sahibi 51 kişiye Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve ihaleyi üstlenen firma görevlileri nezaretinde gerekli kontrollerinin yapılmasının ardından teslim edildi.

  Çamlık Belde Belediye Başkanı Ali Özdemir, yaptığı açıklamada, 3,5 milyon liralık projenin onay görmesinin ardından Edirne ilinden bölgeye gelen 204 gebe süt ineğinin hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti. Destekten bölgede yaşayan dar gelirli ve sosyal güvencesi olmayan 51 ailenin yararlandığını kaydeden Özdemir, her aileye 4 inek tahsis edildiğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL