ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cumhuriyet Anaokulu Konya’da Tek

BEYŞEHİR – 2015-2016 Erasmus + KA1 ( Avrupa Birliği Projesi) projeleri arasında Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu Konya’da tek anaokulu,  Cumhuriyet İlkokulu ise Konya’ da projesi kabul olan 2. ilkokul olarak çalışmalarına..

Cumhuriyet Anaokulu Konya’da Tek

BEYŞEHİR – 2015-2016 Erasmus + KA1 ( Avrupa Birliği Projesi) projeleri arasında Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu Konya’da tek anaokulu,  Cumhuriyet İlkokulu ise Konya’ da projesi kabul olan 2. ilkokul olarak çalışmalarına devam etmektedir.
     Proje kapsamında okullarımız Litvanya ve Letonya ‘da ki ortaklarına işbaşı ziyarette bulunacak, etkinlikler karşılıklı olarak paylaşılacaktır.
     Yine proje kapsamında okulumuz öğretmenleri İspanya ‘da ”The Impact of Parental Involvement, Parental Support and Family Education on Pupil Achievements”  isimli kursta 10 günlük bir eğitim alarak ebeveyn katılımının çocukların başarısına etkisi ile ilgili uluslar arası alanda sertifikaya sahip olacaklardır.
     Proje kapsamında Letonya ve Litvanya’ da ki ortaklarımızla 10 ‘ ar adet aile katılım etkinliği paylaşacağız.  Hazırlamamız gereken etkinliklerden 5. si olan yarıyıl etkinlik takviminde, 1. dönem sonunda  tatilde uygulayabilecekleri bir etkinlik takvimi oluşturduk. etkinliklerimiz her gün  farklı bir amaç ve kazanımın yanı sıra , Ebeveyn çocuk ilişkisini destekleyici nitelikler taşımaktaydı.Yarıyıl tatili boyunca okulumuz facebook sayfamızın paylaşım ayarlarını velilerimiz için açtık. Böylece velilerimiz günlük paylaşımda bulunabildi. Paylaşım yapan velilerimiz için hazırlamış olduğumuz sertifikaları  İlçe Milli eğitim Müdürümüz Musa Konuk bey takdim ederek velilerimize teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL