ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Devlet 5.742 Kişiye Yardım Etti

           BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Muzaffer Başıbüyük,  yaptığı açıklamada, vakfın geçtiğimiz yıl yaptığı yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.   ..

Devlet 5.742 Kişiye Yardım Etti

           BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Muzaffer Başıbüyük,  yaptığı açıklamada, vakfın geçtiğimiz yıl yaptığı yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
            Yapılan yardımların insan onurunu incitmeden gerçekleştirildiğinin altını çizen Başıbüyük,  muhtaç vatandaşların yanı sıra şehit aileleri ve gazilere de ihtiyaçları doğrultusunda ayni ve nakdi yardımlar yapılmakta olduğunu söyledi. Başıbüyük, yardımlar için gerçekleştirilen tesbitlerin bayramlar ya da diğer günlerde bizzat yerinde Kaymakam, vakıf müdürü, vakfın organı olan mütevelli heyeti üyeleri ve sosyal yardım inceleme görevlileri tarafından hane ziyareti incelemeleriyle yapıldığını da aktardı.
            Kaymakam Başıbüyük, vakıf tarafından projeli desteklerde verildiğini belirterek, bu tür yardımlarla tüketen değil, üreten toplum olma yolunda ciddi manada aile ekonomisine katkı sağlanmakta olduğunu belirtti. Başıbüyük, şunları kaydetti: “Devletimizin sosyal devlet olması yolunda önemli katkı sağlayan vakıf mütevelli heyeti ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vakıf çalışanlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza desteklerimizin devam edeceğini belirtiyorum.”
            Kaymakam Başıbüyük, önceki yıl vakfın öz kaynakları ile bin 193 kişiye 506 bin liralık nakdi, bin 781 kişiye 1 milyon liralık ayni yardım yapıldığını söyledi. Başıbüyük, merkezi olarak 2 bin 272 kişiye 4 milyon 574 bin liralık yardım yapıldığını, genel toplamda Beyşehir’de bir yılda 5 bin 742 kişiye toplam 6 milyon 117 bin liralık yardım ulaştırıldığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL