ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dilencilerin çocuk istismarı

BEYŞEHİR-Beyşehir’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte arttığı gözlenen dilenciler, çocuklarını da istismar ederek duygu sömürüsü yapıyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Beyşehir’de dilenci sayısı artış gösterdi. İlçe dışından araçlarla geldiği gözlenen dilenciler..

Dilencilerin çocuk istismarı

BEYŞEHİR-Beyşehir’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte arttığı gözlenen dilenciler, çocuklarını da istismar ederek duygu sömürüsü yapıyor.
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Beyşehir’de dilenci sayısı artış gösterdi. İlçe dışından araçlarla geldiği gözlenen dilenciler özellikle cami önlerini mesken tutarken, dükkan dükkan dolaşarak duygu sömürüsü yapıyor. Çocuklarını istismar ederek vatandaşlardan para toplamaya çalışan dilenciler konusunda artan şikayet üzerine Zabıta ekipleri de harekete geçti. Zabıta ekipleri, dilencileri toplayarak şehir dışına çıkarıyor.
Cami önlerinde  1.5 yaşındaki çocuğuyla dilenen K.D. (22) isimli kadın okuma-yazması olmadığını başka yapacak işi olmadığı için dilencilik yaptığını söyledi. Devletin iş vermesi durumunda dilencilik yapmayacağını belirten dilenci kadın,  eşinin de hamallık yaparak para kazandığını kaydetti. Sıcaktan çocuğunun etkilenmediğini çocuğu hem evde bırakacak kimse olmadığı için hem de vatandaşların çocuğu görünce acıyıp daha fazla para verdiği için getirdiğini anlatan kadın, “Ben yıllardır bu işi yapıyorum ne yapayım bizim de işimiz bu. Gelip geçen kutuya para bırakıyor biz de ekmek paramızı kazanıyoruz. İş varda biz mi çalış mıyoruz?” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL