ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Din görevlileri ile kaynaşma gecesi

  DEREBUCAK-Derebucak İlçe Müftülüğü, ilçe genelinde görev yapan din görevlilerine yönelik kaynaşma gecesi düzenledi. Birlik ve beraberliğin temini, kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesi, din görevlilerinin moral ve motivasyonunun üst noktalara çıkarılması..

Din görevlileri ile kaynaşma gecesi

 

DEREBUCAK-Derebucak İlçe Müftülüğü, ilçe genelinde görev yapan din görevlilerine yönelik kaynaşma gecesi düzenledi.

Birlik ve beraberliğin temini, kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesi, din görevlilerinin moral ve motivasyonunun üst noktalara çıkarılması ve öz güvenlerinin tazelenmesi amacıyla İlçe Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından hazırlanan ‘din görevlileri arası gönül bağı kurmak’ projesi kapsamında gerçekleştirilen kaynaşma gecesine ilgi yoğun oldu.

Derebucak İlçe Kaymakamı Oktay Ateş’in de katıldığı geceye, İlçe Müftüsü Ali Hayri Çelik, ilçe genelinde görev yapan din görevlileri iştirak etti. Kaymakam Ateş, yaptığı konuşmada, din görevlilerinin bu şekilde bir araya gelerek diğer kurumlara da örnek olacak bir birlik ve beraberlik örneği sergilediğini belirterek, bu tür etkinliklerin geliştirilerek devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Derebucak Müftülüğü tarafından birkaç yıldır devam ettirilen uygulamanın artık bir plan ve program dahilinde geleneksel olarak yürütüldüğüne dikkat çekilirken, proje çerçevesinde ilçede görev yapan din görevlilerinin belirli aralıklarla bir araya gelerek hem bilgi paylaşımında bulunduğu, hem de müftülük hizmetleri için ortak hedef belirleyecekleri belirtildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL