ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim

          Beyşehir – Seminerin son gününde din görevlileri ile bir araya gelen Beyşehir İlçe Müftüsü Mustafa Tekin, değişen gelişen dünyada din görevlilerinin de devamlı olarak kendisini ve..

Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim

 

        Beyşehir – Seminerin son gününde din görevlileri ile bir araya gelen Beyşehir İlçe Müftüsü Mustafa Tekin, değişen gelişen dünyada din görevlilerinin de devamlı olarak kendisini ve bilgilerini yenilemeleri ve güncellemeleri gerektiğini belirterek, “Kendimiz de din görevlileri olarak, bilgiyle, ilimle, irfanla donanmak zorundayız. Dünya dönüyor, dünya döndükçe biz de muhakkak ki, dönen değişen şartlara karşı kendimizi yetiştirmemiz lazım.”diye konuştu.
      Tekin, bir aydır devam eden kursun çok yararlı geçtiğine inandığını da sözlerine ekledi.Hizmet içi eğitim kursunda eğitim veren din görevlisi Muammer Kıvanç ise, kursa katılan din görevlilerinin oldukça deneyimli olduğunu, ancak programla önceki yılların birikimlerinin tekrar tazelendiğini söyledi. Eğitim çalışmaları esnasında Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra ezanla ilgili dersleri de icra ettiklerini anlatan Kıvanç, camaatle daha güzel nasıl diyalog kurulabileceği yönünde de bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL