ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Diyanet çalışanları Hüyük’te buluştu

           HÜYÜK – Diyanet-Sen Konya Şubesi’nin teşkilat çalışmaları devam ediyor. Hüyük İlçe Müftülüğü’nün aylık olağan toplantılarına katılan Konya Şubesi Başkanı Ali Koç, Diyanet-Sen‘in çalışmaları hakkında bilgilendirmede..

Diyanet çalışanları Hüyük’te buluştu

 

         HÜYÜK – Diyanet-Sen Konya Şubesi’nin teşkilat çalışmaları devam ediyor. Hüyük İlçe Müftülüğü’nün aylık olağan toplantılarına katılan Konya Şubesi Başkanı Ali Koç, Diyanet-Sen‘in çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yöneltilen soruları da cevaplandıran Koç, din görevlilerinin etkin hizmetler yapmaları hususunda yasal zeminin oluşturulması konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Programın ardından Diyanet-Sen Konya Şubesi Başkanı Ali Koç ve Başkan Yardımcısı İlhami Küçüktürkmen Hüyük Müftüsü Süleyman Narol’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Hüyük İlçe Başkanı İsmail Turhan da eşlik etti.

Ziyarette, ilçe genelinde yürütülen din hizmeti, çalışan personelin sorun ve talepleri konuları ele alınırken, Müftü Narol ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Son üç yılda ilçe genelinde cami yapımı, Kur’an Kurslarının açılışı ve din hizmetlerinin etkin bir biçimde verilmesi konusunda başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Narol, Müftülük hizmet binasının tefrişatının da gerçekleştirildiğini, bir hizmet aracının ise kurum bünyesine kazandırıldığını kaydetti. 

Diyanet-Sen çalışanları, daha sonra Hüyük İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemeğe katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL