ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Doğa yürüyüşleri başladı

              Etkinliğe Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, Yenidoğan Belde Belediye Başkanı Hüseyin..

Doğa yürüyüşleri başladı

 

            Etkinliğe Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, Yenidoğan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ, eğitimciler, dernek üyeleri, Beytepe İlköğretim Okulu izci grubu, Huğlu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri katıldı.

            Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Beyşehir Belediyesi’nin de ulaşım desteği ile katkı sunduğu doğa etkinliğinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

            Beyşehir’e bağlı Bademli Köyü Yaka Manastır Gökalan mevkiinde toplam 11 kilometrelik parkurda gerçekleşen doğa yürüyüşü ile bu yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdiklerini anlatan Büyükkafalı, şu bilgileri verdi:

            “Şırıl şırıl akan dereleri, açan sarı çiğdemleri, nevruzu, suyunun rengi yeşil olan gölü, yemyeşil ormanları eşliğinde yaptığımız ilk doğa etkinliğinde çevreye olan duyarlılığımızı da gözler önüne serdik ve doğada ayak izimizden başka bir atık bırakmadık. Fotoğraf Kulübü üyelerimize bu etkinlikle birlikte fotoğraf çekme imkanı da sağladık. Dayanışma ve saygı içerisinde yiyecek ve içeceklerimizi birbirimizle paylaştık. İkinci etkinliğiz 15 gün sonra Kurucuova bölgesinde gerçekleştirilecek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL