ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Doğalgaz Seferberliği

           BEYŞEHİR – Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde merkez nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelere elektrik abone sayısının yüzde 60’ının ön abonelik talebinde bulunması..

Doğalgaz Seferberliği

           BEYŞEHİR – Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde merkez nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelere elektrik abone sayısının yüzde 60’ının ön abonelik talebinde bulunması halinde BOTAŞ tarafından doğal gaz getirileceğine ilişkin bakanlar kurulu kararının ardından harekete geçen Beyşehir’de kampanya başlatıldı.
            Beyşehir Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda alınan karar uyarınca, başlatılan kampanya kapsamında ön abonelik bedelini ödemek için toplu olarak Halk bankası şubesine giderek ön abonelik bedeli olan 335 lirayı Özel idare hesaplarına yatırdılar.

            İlçeye doğalgaz gelmesi çalışmaları hakkında Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı bu kampanyaya tüm Beyşehirlilerin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, hem ucuza ısınacağız hemde temiz bir Beyşehir oluşturacağız dedi.

 

            Ak Parti ilçe başkanı Nafiz Huğlu’da kampanyayla ilgili verdiği bilgide Doğalgaz’ın Beyşehir’in geleceğini ilgilendiren bir mesele olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL