ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Evi yanan aileye yardım eli

          BEYŞEHİR – Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ait depodan bir kamyona yüklenen beyaz eşya, halı, koltuk takımı gibi ev eşyaları ile giyim ve..

Evi yanan aileye yardım eli

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ait depodan bir kamyona yüklenen beyaz eşya, halı, koltuk takımı gibi ev eşyaları ile giyim ve gıdadan oluşan yardım malzemeleri, yangının meydana geldiği Sadıkhacı beldesine götürüldü.
        Yanan 2 katlı evinin hemen karşısında kiraladıkları bir eve geçici olarak yerleşen Mustafa Şanal ve ailesinin ihtiyacı olan yardım malzemeleri, beldeye gelen gönüllü üniversite öğrencilerinin de destek ve yardımlarıyla kamyondan nakledildi.
        Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sami Tan, bu tür afetlere maruz kalan insanların yarasını Göl Feneri Derneği olarak sarmaya ve bir can suyu olmaya çalıştıklarını belirterek, “Allah bir daha böyle acıları kimseye göstermesin. Geçici olarak bu eve yerleşen ailemizin halıdan koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinası, televizyon, halı gibi ihtiyacı olduğu her türlü eş eşyasının yanısıra giyim ve gıda malzemesi yardımında da bulunduk. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek.”dedi.
        Evi yanan Mustafa Şanal ise, babadan kalan 2 katlı evinin 19 Mart günü çıkan yangın sonucu tamamen yandığını söyledi. Eşiyle kendisinin evde olmadığı zamanda çıkan yangın sonucu evlerinde hiçbir eşyanın kalmadığını, yangından geriye sadece yanmayan bir Kur’an-ı Kerim ve babasına ait bir fotoğraf kaldığını dile getiren Şanal, “Yangından sonra hemen yanan evimizin karşısındaki bir evi geçici olarak kiraladık. Göl Feneri Derneğimiz eşya yardımında bulundu. Yanan evimizin tamiri için ise Kaymakamlığımıza yardım amacıyla dilekçe ile başvurduk. Allah kimseye böyle bir felaket yaşatmasın”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL