ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emniyet Teşkilatı’ndan Başkan Taşcı’ya Ziyaret

        Polis haftası nedeni ile gerçekleşen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Nedim Özata Beyşehir Belediyesi’nin teşkilatlarına bugüne kadar çok büyük destek verdiğini belirterek; “Emniyet teşkilatı olarak kurumlarımızın desteğini almak..

Emniyet Teşkilatı’ndan Başkan Taşcı’ya Ziyaret

 

      Polis haftası nedeni ile gerçekleşen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Nedim Özata Beyşehir Belediyesi’nin teşkilatlarına bugüne kadar çok büyük destek verdiğini belirterek; “Emniyet teşkilatı olarak kurumlarımızın desteğini almak çok güzel, ancak siz seçilmiş bir kişi olarak tüm halkımızı temsil etmenizden dolayı sizlerin verdiği destek daha önemli. Şahsınıza ve Beyşehir Belediyesi çalışanlarına bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı sözlerine polis haftasını kutlayarak başladı. İlçenin huzur ve güvenin sağlanması noktasında emniyet teşkilatının önemli bir görevi olduğunun bilincindeyiz diyen Başkan Taşcı; “Toplumun huzurunu, asayişi ve güvenliğini sağlayan emniyet mensubu çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi kurum olarak Emniyet Teşkilatımıza desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL