ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

En İyi Olabilmek İçin Okudular

           BEYŞEHİR – Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TURKAV) Beyşehir Şubesi tarafından, Göl Düğün Salonu’nda düzenlenen yarışmada, öğrenciler İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan isim olabilmek için yarıştı.            ..

En İyi Olabilmek İçin Okudular

           BEYŞEHİR – Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TURKAV) Beyşehir Şubesi tarafından, Göl Düğün Salonu’nda düzenlenen yarışmada, öğrenciler İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan isim olabilmek için yarıştı.

            TURKAV Beyşehir Şubesi Başkanı Mustafa Yerlikaya, yaptığı konuşmada, Kurtuluş Savaşı’nın en çetin döneminde, Mehmet Akif Ersoy’un 20 Şubat 1921’de yazdığı şiirin, 12 Mart 1921’de TBMM tarafından kabul edildiğini hatırlattı.

            Yerlikaya, Ersoy’un İstiklal Marşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılacağına olan inancını, Türk askerinin yürekliliğine ve özverisine güvenini anlattığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ortaokullar ve liseler kategorisinde gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

            Programa, Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, MHP Beyşehir Başkanı Mustafa Taşkın, Belde belediye başkanları, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Orta okul kategorisinde 13, Lise Kategorisinde ise 7 öğrencinin katıldığı yarışmada,

Orta okullarda

1. Makbule Ünal Ali Rıza Celeboğlu, 2. Gülseren Gülşen, Bayavşar , 3. Fatmanur Altınbuçuk Yenidoğan

Liselerde ise

1. Büşra Özen Ali Akkanat, 2. Fadime Akıncı İmam Hatip, 3. Mehmet Ertuğrul Uygun oldu.

Dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL