ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fotoğrafçıların Beyşehir Gezisi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü fotoğraf gezisi düzenledi. Geziye Konya Sille Sanat Sarayı’na üye çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı.         Beyşehir Kültür ve Turizm..

Fotoğrafçıların Beyşehir Gezisi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü fotoğraf gezisi düzenledi. Geziye Konya Sille Sanat Sarayı’na üye çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı.
         Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya’dan gelen 21 fotoğrafçıyı hafta sonu Beyşehir’de ağırladıklarını söyledi.
        Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda başlayan gezi programının daha sonra Tarihi Taşköprü, Kültürpark, tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde devam ettiğini dile getiren Büyükkafalı, “Fotoğraf tutkunu misafirlerimiz Beyşehir Gölü ve martılar için de mesai yaptı.
        Program daha sonra Huğlu mahallemizde devam etti. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nde av tüfeği el işçiliği, özellikle nakış ve gravür sanatı misafirlerimizin bayağı bir ilgisini çekti. Bu sanatı fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirmeye çalıştılar. Onları Beyşehir’den memnun bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL