ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gençlik Haftası Kutlamaları

BEYŞEHİR – Buradaki törene İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır,..

Gençlik Haftası Kutlamaları

BEYŞEHİR – Buradaki törene İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, daire amirleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
          Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
          Daha sonra hafta kapsamında öğrenciler arasında bisiklet yarışları düzenlendi. Yarışlara startı öğrencilere başarı dileyen Kaymakam Başıbüyük verdi.
          Antalya Caddesi üzerinde düzenlenen yarışlara 120 bisikletli öğrenci başvurusu yaptı. Atatürk Anıtı ve orman kavşağı arasındaki bin 500 metrelik parkur önce gruplar halinde koşuldu. Ardından gruplarında birinci olan isimler, yarışların finalinde mücadele verdi.
          Yarışmaların sonunda dereceye girenlere madalya ve ödülleri Kaymakam Başıbüyük ve ilçe protokolü tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çeşitli ödüller verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL