ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Vergi Dairesi ödüllendirildi

            BEYŞEHİR – Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz,  Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Ekrem Çetinkaya’yı makamında  ziyaret etti.           Ziyaret sonrasında..

Beyşehir Vergi Dairesi ödüllendirildi

 

          BEYŞEHİR – Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz,  Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Ekrem Çetinkaya’yı makamında  ziyaret etti.
          Ziyaret sonrasında kurum içerisinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Sıtkı Aksöz, Beyşehir Vergi Dairesi’nin 2012 yılında kaynak tabanlı vergi tahsilatında Konya ikincisi olduğunu anımsattı. Bu başarıdan ötürü çalışanları tebrik eden ve bunun bir ekip işi olduğunu belirten Aksöz, “Bu başarıyı çalışanları yerinde ziyaret edip plaketle ödüllendirmek istedik. Başarı çıtasının daha da üst noktalara çıkacağını umut ediyorum. Seneye inşallah  sizleri birinci olarak görmek istiyorum. Sizin bu maraton yarışında biraz daha hızlanmanızı bekliyorum. Beyşehir güzel bir beldemiz, ilçemiz. Buradaki ekonomik faaliyeti kavrayan ve vatandaşımıza tabiî ki bu hizmetleri yaparken de sadece cezalandırıcı değil, aynı zamanda bilgilendirici ve yol gösterici olmamız da gerekiyor. Bu ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm mükelleflerimiz bizim için önemli. Bu vesile ile Beyşehir’de bulunurken Akkanat ailesine de bir kez daha Konya’ya ve özellikle Beyşehir’e çok büyük katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hem burada mükellef olmak suretiyle de daima gelir vergisi dalında vergi rekortmenimiz oluyorlar.”diye konuştu.

“ÖDÜLLERİ PERSONELİM ADINA ALIYORUM”

           Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Ekrem Çetinkaya ise, elde edilen başarıda ekibin tamamının önemli rol üstlendiğini ifade ederek, “Bu ödülleri kendimden ziyade personelim adına alıyorum, çünkü bu bir ekip işidir”dedi.
          Aksöz, konuşmasının ardından Çetinkaya’ya başarılarından ötürü bir plaket verdi,  Çetinkaya ayrıca altınla ödüllendirildi.

KAYMAKAMLIĞI DA ZİYARET ETTİLER

          Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, ardından beraberindeki grup müdürleri ve Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Ekrem Çetinkaya ile beraber Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü makamında ziyaret etti,  kurumun çalışmalarında yanlarında görmenin kendilerine güç verdiğini belirtti.
          Kaymakam Başıbüyük ise, Beyşehir Vergi Dairesi’nin elde ettiği başarının çalışanlarının üstün fedakarlık, gayret ve iş disiplininden kaynaklandığını ifade ederken, “Diğer yönüyle de Beyşehir halkının kanunlara saygısından, vergisini verme temayülü olduğundan kaynaklanıyor. Ben her iki cenahı da kutluyorum”şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL